Προώθηση Ιστοσελίδων | SEO

Η επιτυχία μιας ιστοσελίδας βασίζεται κατά κύριο λόγο στην επιτυχημένη προώθηση της και στην βελτιστοποίηση στις θέσεις κατάταξης στις φυσικές αναζητήσεις. Οι μηχανές αναζήτησης έχουν αναπτύξει περίπλοκους αλγόριθμους από τους οποίους προκύπτουν τα αποτελέσματα στις αναζητήσεις μας. Υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις για να βελτιστοποιηθεί η σειρά κατάταξης μιας ιστοσελίδας και σύμφωνα με αυτούς και εμείς βαδίζουμε με αποτέλεσμα να έχουμε πάντα το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής:

01Με βάση το αντικείμενο της ιστοσελίδας επιλέγονται, μετά από αναλυτική έρευνα στον ανταγωνισμό καθώς και την υπάρχουσα θέση της ιστοσελίδας στις αναζητήσεις, προσεχτικά, τα keywords (λέξεις κλειδιά) τα οποία και θα βοηθήσουν τις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν ακριβώς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Επιπλέον συμπληρώνουμε την περιγραφή με τα Metatags (μεταδεδομένα) που δίνουν ένα ακόμα βοήθημα στην περιγραφή της ιστοσελίδας.

02Βελτιστοποίηση του κώδικα της ιστοσελίδας έτσι ώστε να μπορεί το περιεχόμενο να διαβάζετε εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης.

03Καταχώρηση σε μεγάλα και μικρά directories έτσι ώστε και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα αλλά και το Link Popularity

04Επιπλέον προώθηση της ιστοσελίδας μπορεί να γίνει με την δημιουργία Newsletters και την αποστολή τους σε τυχόν ενδιαφερόμενους με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, μπορεί να γίνει η χρήση Adwords του Google αλλά και η έρευνα για πιθανότητα δημιουργίας on-line διαφημιστικής καμπάνιας σε στοχοποιημένα Portal που θα φέρουν ένα βήμα πιό κοντά την ιστοσελίδα με τους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου.

05Δημιουργία, σύνδεση και προώθηση σε social media pages, σελίδες για την εταιρεία σας ή τα προϊόντα σας καλύπτοντας το σύγχρονο επικοινωνιακό marketing (facebook twitter κλπ)

Η Αndersons μπορεί και έχει αντεπεξέλθει σε μεγάλες προκλήσεις στο κομμάτι του SEO και το αποτέλεσμα που σας προσφέρει είναι εγγυημένο και αξιόπιστο

97
com_k2.item
(15 votes, average 5.00 out of 5)
Προώθηση Ιστοσελίδων | SEO5.00 out of 51 based on 15 voters.


Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

επιστροφή στην κορυφή

Get in Touch...

Andersons | Creative Web & Publishing Services
Τ: 210 - 88 21 109
F: 210 - 88 21 718
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας

Εγγραφή στις προσφορές μας