Η Andersons

H Andersons παρέχει σύγχρονες, ευέλικτες και φιλικές υπηρεσίες ψηφιακής και έντυπης επικοινωνίας, εξειδικευμένες λύσεις και εφαρμογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών βασίζεται στη σημαντική εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέχρι σήμερα καθώς και στον ευέλικτο και φιλικό τρόπο λειτουργίας που έχουμε υιοθετήσει.
Μία ομάδα νέων ανθρώπων, με υπόβαθρο στις τέχνες και στην τεχνολογία, με εμπειρία, και κυρίως, με θέληση να δημιουργήσουν για σας, φέρνοντας αποτελέσματα στα συνήθως στενά χρονικά περιθώρια, πάντα μέσα στο προϋπολογισμένο κόστος.
Πλήρης επιμέλεια από την σύλληψη της αρχικής ιδέας, την παραγωγή έως και την παράδοση σε σας ή τους συνεργάτες σας, με δυνατότητα της προώθησης του υλικού στον πελάτη με όλους τους δυνατούς τρόπους της σύγχρονης αγοράς.

Επιλέξτε από τις υπηρεσίες μας και μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη επικοινωνιακή σας κίνηση!

92
com_k2.item
(10 votes, average 5.00 out of 5)
Η Andersons5.00 out of 51 based on 10 voters.


επιστροφή στην κορυφή

Get in Touch...

Andersons | Creative Web & Publishing Services
Τ: 210 - 88 21 109
F: 210 - 88 21 718
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας

Εγγραφή στις προσφορές μας